42903242

Mandlig stripper

En mandlig stripper er oplagt til en polterabend for den kommende brud.
Det er en mangeårig tradition at mænd tager deres kammerat med på en sidste vild tur, inden ægteskabets snærende bånd sætter en stopper for det vilde liv. En sidste vild tur indbefatter altid en stripper. Enten tager drengene på strip klub og har en munter aften i selskab med frække strippere og letlevende damer, eller også booker drengene en stripper som møder op til festen og optræder for den kommende brudgom.
Når pigerne holder polterabend for deres veninde, er det der med strip klubben ikke lige sagen. Men en mandlig stripper der møder op til festen og optræder for den kommende brud – det dur!

Netværk af mandlige strippere

I Danmark findes der rigtig mange strippere – men kun få af dem er mandlige strippere; og endnu færre af dem er professionelle mandlige strippere.
De etablerede strip bureaer, som ernærer sig ved at tage et gebyr for at udleje strippere, tager også mandlige strippere ind. Men da de etablerede strip bureauers primære indtjening er strip – altså med kvindelige strippere – har de etablerede strip bureaer ikke meget fokus på strip med en mandlig stripper, hvilket afspejler sig i kvaliteten.
De etablerede strip bureaer benytter sig typisk af hobby strippere – altså mandlige strippere der mest gør det for sjov – men alligevel, grundet bureauets indtjenings-interesser, fastholder samme pris som strip med kvindelige strippere.
For de få professionelle mandlige strippere der findes i Danmark, er det problematisk med de etablerede strip bureauers udbud af mandlige hobby strippere. Hobby strippere giver strip branchen et dårligt ry, og kunder der har oplevet et trist show med en hobby stripper, booker måske ikke mandestrip en anden god gang.
Som konsekvens er de få professionelle mandlige strippere gået sammen i et netværk. Et netværk som arbejder uden om de etablerede strip bureaer, og målretter sig de platforme der tilgodeser tidens nye tendens med freelance strippere.

Mandlige freelance strippere

Antallet af mandlige freelance strippere er ret begrænset – og kan ikke findes hos de etablerede strip bureaer, da de mandlige freelance strippere har valgt at promovere sig uden om de etablerede strip bureaer.
Ønsker du at booke strip med en professionel freelance mandlig stripper, foregår det ved at kontakte mandestripperen direkte. Her på siden kan du finde telefonnummeret til hver eneste af de få professionelle mandlige strippere der findes i mandestrip branchen. Ligeledes kan de professionelle freelance mandestripperes kontaktoplysninger findes på de platforme der eksponerer freelance strippere – det være sig: mandestrip hos Mr. Pink Striptease Entertainment og Strip Danmark
Siden du befinder dig på lige nu – mandestrip.net – er de mandlige stripperes officielle netværks side. Her vil du kunne finde billeder og video som netværkets mandlige strippere hver især har valgt at lægge frem.
Netværket ønsker dig god fornøjelse på siden – og ønsker dig og dine veninder alletiders glade aften i selskab med en mandlig stripper 😉

error: Content is protected !!